D-ale lui Microsoftica

Salut,

Deunazi am instalat sistemul de operare Windows 7 pe un laptop. Evident, sistem de operare cald, proaspat achizitionat contra cost de la dealerii autorizati. Totodata, am achizitionat pentru fericitul client si un Office SBS 2007, la fel, legal, cu licenta, timbre, clasoare, fir de haur, cum altfel?! 🙂

Windows-ul s-a instalat perfect, insa cand a venit vorba de instalarea pachetului Office, m-au napadit erorile, dll-urile lipsa si multe alte chestiuni dragute. S-a instalat asa, un rest de Office pe care cu greu si cu ajutorul unei aplicatii de inlaturare fortata a programelor. Am downloadat kitul original de office de pe site-ul Microsoft, pe baza de formular, introducere factura achizitie, etc. Nici acel kit nu a functionat, aceleasi minunate erori.
Am vrut sa sun la suport tehnic si sa intreb che pasa Mutasa. Asta desi mi-am amintit ca acum cca 3 ani, cand mi-am luat Vista Ultimate, am avut o problema minora cu setarile de tastatura si dupa ce am epuizat toate ideile am sunat la suport tenhnic. A raspuns o voce suava de Veronica, fata buna, de iti era si mila sa-i tulburi albastrul privirilor senine cu o asemenea intrebare. Am intrebat totusi si mi-a raspuns cu idei deja aplicate iar intr-un final….ce sa faca micuta, a scapat receptorul in furca si m-a pus pe puncte puncte…..mi-a inchis. N-am revenit.
Acum insa, vrand sa sun iar, am constatat cu stupoare ca toate caile telefonice identificate de mine erau contra cost, adica tarif special ca un expert (gen Veronica noastra) sa iti dea binete. Deci cumperi softul, nu merge, costa sa afli cum il folosesti. Mda….Oooo.Peeee.Ceeee. am dat banii! 🙂
Pe aia cu uite stickul nu e stickul o stiti? Nu mai tarziu de ieri eram la un client, avea un desktop cu Windows XP si un laptop cu Windows 7 Home. Aveam 4 memory stick-uri pe masa, de diverse capacitati. Stickul 1 in Win7 nu e vazut, stickul 2 in Win7 e vazut. Bag stick 1 in XP il vede, copiez ce aveam de copiat pe hard, bag stick 2 in XP nu il vede. Bag stick 3 in XP il vede, mut datele, bag in Win7 nu il vede, 3 minute mai tarziu, stickul 1 nevazut in Win7 initial, devine vizibil…..si tot asa, permutari de N luate cate K. Astept manualul cu explicatiile, ca mi-a scapat!
Cand ziceau astia ca vine furtuna electromagnetica si se taie curentul Planetar, pentru neplata?
O zi spornica,
Traian

Leave a Reply

Your email address will not be published.