Web design

Pentru ca afacerea ta să se simtă acasă!

Multi oameni isi doresc un site care sa le reprezinte afacerea sau intentiile insa putini stiu ca acest cuvant “site” ascunde, in ciuda dimensiunii reduse a cuvantului, foarte multe amanunte fara de care un site nu ar fi decat o mazgalitura uitata intr-un colt al Internetului.

Site-ul inseamna intr-adevar o interfata intre tine, produsele tale si publicul tinta. Dar site inseamna si usurinta la incarcare, inseamna si pregatirea continutului pentru o indexare cat mai rapida si eficienta in motoarele de cautare, inseamna si corectitudine in exprimare, inseamna si securitate la efectuarea tranzactiilor online, inseamna si optimizare pentru toate tipurile de echipamente pe care se vizualizeaza (tablete, smartphone-uri, monitoare) dar si pentru tipurile de sisteme de operare ale acestora (Windows, MacOS, Android, etc) dar si alte elemente necesare succesului online, cum ar fi interconectarea cu mediile de socializare, usurinta prin care clientul receptioneaza mesajul si te poate contacta, etc.

Noi dorim sa te ajutam cu toate acestea indiferent daca ai un site pe care vrei sa-l modifici sau daca vrei un site complet nou.

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu MTS Consulting iti ofera o echipa de specialisti in web design pentru a-ti indeplini dorinta de a avea un site si iti pune la dispozitie si o echipa de specialisti in comunicarea online, marketing si SEO (search engine optimization) pentru a-ti popula acest site cu cele mai potrivite cuvinte pentru motoarele de cautare, avand intr-un final o reprezentare perfecta in mediul online.

CONTACTEAZA-NE pentru a stabili o intalnire in urma careia aflam in ce masura putem contribui la bunul mers al firmei tale, obtinand ca bonus o EVALUARE GRATUITA a situatiei online a firmei tale, indiferent de decizia luata!