Stuxnet & Rootkit.Duqu.A – metoda de devirusare via BitDefender!

webdesign pr online

Salut,

Prietenii nostri de pe forumul Open Project ne dau informatii utile si subtile, pe care vrem sa le stiti si voi. In postarea asta vorbim despre metodele de devirusare.

Rootkit.Duqu.A, conţine multe dintre funcţiile rootkit-ului Stuxnet, bănuit că ar fi fost folosit în diverse acţiuni de spionaj industrial. Stuxnet are la bază o componentă keylogger, care stă ascunsă în sisteme compromise şi adună informaţii de la acestea, înregistrând tot ceea ce este scris de la tastatură, de la site-urile accesate, până la parole şi nume de înregistrare ale conturilor online.

Rootkit.Duqu.A este bazat pe tehnologii relativ vechi, dar infecţiile cu acest tip de ameninţare pot duce la pierderea informaţiilor confidenţiale, furt de proprietate intelectuală sau alte riscuri asociate cu prezenţa unui program de tip keylogger în sistem.

Bitdefender va pune la dispozitie un utilitar de dezinfecţie pentru a va putea curata sistemul de operare de acest rootkit.Duqu.A.

Pentru cei care nu sunt familiarizati cu aceasta ciber-arma a secolului 21 numita Stuxnet….ramaneti in zona de siguranta! 🙂

O zi fara erori,

Echipa MTS

Leave a Reply

Your email address will not be published.