Servicii IT – Eroarea Limited Access la wireless dupa update la Windows 8.1

Salut,

De parca Windows 8 nu a fost destul de socant prin aparitie pentru utilizatorii de rind, recent acestia au fost napaditi de update-ul la versiunea 8.1 avand nevoie de suport IT pentru a depasi anumite probleme cu calculatorul.

Unele computere, dupa update, solicita informatiile de prima pornire pe care daca le completati, totul este in regula dupa, apare desktop-ul si spor la treaba.

Alte computere, in special utilizatoare de retea wireless se “bucura” de o eroare in urma careia conexiunea la reteaua preferata, cunoscuta si accesibila devine LIMITED si indiferent daca resetati routerul sau reinstalati placa de retea, acest lucru nu se schimba. Cel putin asa a fost in cazul nostru.

Solutia:

intra in Control Panel apoi in Device Manager, extinde cu click pe semnul + (plus) sau triunghi mic rubrica Network Adapters, apoi da click dreapta pe numele placii de retea wireless si selecteaza Update Driver Software.

In fereastra nou aparuta click pe Browse My Computer For Driver Software apoi click pe Let me pick from a list of device… si selecteaza prima placa din lista (daca ai una singura, aia e) si click Next si se instaleaza. (vezi foto mai jos)

In principiu asta a mers la noi. Evident, la cat de instabil e Windows-ul uneori, e posibil ca in anumite cazuri solutia sa fie alta. Spor la treaba si sper sa te ajute cele de mai sus! Daca nu te descurci click AICI si da-ne de veste!

depanare computere

Leave a Reply

Your email address will not be published.