Nu se conecteaza browserul pe site Microsoft sau site de antivirus?

Salut!

Am intampinat aceasta problema si pentru ca nu am gasit multe raspunsuri pe aceasta tema, am zis sa desenez si aici un articol cu rezolutia (in cazul meu, cel putin).

Conficker, cunoscut si ca Downup, Downandup, Conflicker sau Kido este un viermisor aparut prin noiembrie 2008 si care, micutul, blocheaza accesul computerelor neprotejate la site-uri esentiale, gen Microsoft Updates sau site-uri ale firmelor de protectie antivirus, astfel incat sa nu te mai poti trata via computerul infectat.

Ca sa afli daca esti infectat, intra pe linkul de mai jos si daca vezi toate icoanele desenate, e ok. Daca lipsesc din ele, ai explicatii mai jos pe pagina. Apoi intra pe pagina principala www.confickerworkinggroup.org si in stanga gasesti removal tools si tot ce-ti trebuie.

Dar, pentru ca nu vei putea downloada direct, iti recomand sa aduci programele de inlaturare cu un alt computer neinfectat (rogi un prieten, daca nu ai 2 in casa) si ti-l trimite prin site-uri de transfer fisiere. Asa poti sa-l descarci direct pe computerul tau, il rulezi si gata treaba.

Apoi protejeaza-te cu antivirus actualizat si antispyware, ca nu e de glumit. ­čÖé

Spor!

Leave a Reply

Your email address will not be published.