MTS Consulting – suport tehnic Targul Regional Sud Muntenia

depanare calculatoare

Salutare,

In perioada 1 – 12 Septembrie 2015 am fost solicitati sa oferim suport tehnic IT pentru Targul Regional Sud Muntenia. Un proiect interesant prin care adolescentii din liceele tehnologice din sud-estul tarii au putut sa experimenteze pe pielea lor ce inseamna sa ai o afacere, sa o promovezi cum trebuie in cadrul unei expozitii cu standuri, bannere, flyere, brand pus la punct/sau nu si tot asa.

administrare retele calculator

Desi ne-ar fi placut sa tinem si un discurs pe tema brandingului, al pozitionarii in mediul online, al SEO….ne-am rezumat la montajul si securizarea retelei wireless pentru cele 100 de standuri si peste 150 de statii de lucru, gageturi, telefoane, am oferit sprijinul in instalarea corecta a computerelor, imprimantelor si videoproiectoarelor la standuri, i-am lamurit pe tinerii participanti din cele doua sesiuni ale Targului cu privire la utilizarea corecta a echipamentelor IT.

Desi am avut parte de provocari frumoase pe linie de IT nu am uitat ca Jupiter este o statiune la mare, asa ca ne-am bucurat si de soarele lunii Septembrie, intelegand spre final si expresia americana “break a leg”.

Multumim Best Travel Solutions pentru colaborare!

Va lasam cu cateva imagini relevante si nu uitati, daca aveti nevoie de servicii IT sa ne dati un semn!

servicii profesionale IT

Toate cele bune!

Leave a Reply

Your email address will not be published.