Servicii IT pentru persoane fizice

externalizare servicii IT

In cei 9 ani de experienta pe piata din Romania am fost contactati in repetate rinduri de persoane fizice care fie ne gaseau pe internet, fie erau indrumati de cineva si de fiecare data ne dadeam seama ca este destul de greu sa ne orientam si catre acest segment de beneficiari.

Acum am gasit resursele necesare infiintarii unei echipe care sa se ocupe strict de problemele IT ale persoanelor fizice pentru care am creat si o formula de interventie cat se poate de atractiva dar si o formula de plata cat se poate de convenabila.

Intr-adevar diferentele intre mediul privat si cel al persoanelor fizice sunt destul de mari. Nu se poate compara solutionarea unor probleme legate de o baza de date a departamentului de contabilitate cu problema recuperarii unor fotografii de vacanta ale unui utilizator casnic (desi personal cred ca fotografiile sunt mai importante). Cu toate acestea am decis sa eliminam ideea conform careia sintagma “am eu un baiat care stie cu calculatorul” rezolva problema cel mai bine.

Nu are rost sa enumar beneficiile unei echipe de specialisti care stiu sa isi asume rezultatele in detrimentul unui instalator de Delta Force care este pregatit sa dea din umeri in orice moment si sa spuna: nu stiu ce are, du-l la reparat.

Daca ai acces la Internet, poti sa fii de oriunde din tara, da-ne de veste si te rezolvam. Nu de putine ori am fost contactati telefonic de persoane care ne-au gasit pe net si am gasit resursele necesare pentru a le sfatui telefonic FARA COSTURI, pentru probleme minore, multumirea lor fiind un excelent remediu pentru descretirea fruntilor.

Am reusit ca unor oameni absolut rupti de acest domeniu, oameni care provin din mediu artistic, educational, pensionari chiar, sa le oferim posibilitatea de a folosi calculatorul suficient de bine incat sa corespondeze prin email folosind Outlook, sa vorbeasca audio/video cu rudele si prietenii din strainatate, sa foloseasca motoare de cautare, sa gaseasca stiri sau informatii utile, sa asculte radio online si tot asa. Si asta pentru ca am stiut sale explicam ca un computer este ca un sifonier iar folderele sunt ca rafturile acestuia: raft camasi = Muzica, raft ciorapi = Fotografii, raft lenjerie = documente si tot asa. Ne place sa inventam, sa descoperim si sa aratam ca se poate si asa!

Astfel am aratat ca se poate sa oferim SERVICII I.T. CU FATA UMANA!

CONTACTATI-NE daca aveti probleme cu computerul, indiferent de unde sunteti si vom incerca sa va ajutam!

O zi faina,

Traian

Leave a Reply

Your email address will not be published.